Ta meg til grasasjebygger
FÅ ERBJUDANDE PÅ ETT GARAGE
Få erbjudande på ett garage
De flesta vill att garaget ska passa huset eller stugan - det fixar vi

 

När du bygger ett garage finns det många alternativ att tänka på. Igland Garage bygger nära 2 000 garage varje år, och nästan ingen av dem är exakt samma. Det finns många anpassningsalternativ som gör att du kan boka ditt garage enligt dina behov. Alla bilder vi visar på vår webbplats är bara exempel – som kan anpassas efter dina önskemål.

Här har vi sammanfattat några av anpassningsalternativen.

Be om offert på ditt drömgarage

Ändra storlek på garaget

Även om bilderna på vår webbplats visar olika storlekar på enkel och dubbelgarage, kan vi anpassa alla modeller till olika storlekar. Antingen är det baserat på en arkitekts ritning, önskan, eller så har du redan en gjuten platta, vilket är ovanligt. Vi bygger normalt enligt standard CC 60 cm, men anpassar oss också till dimensioner som avviker från detta. Om du vill ha en annan storlek än du hittar i vårt offertformulär anger du det i kommentarrutan när du begär offert

Anpassa takstolen på garaget

Oavsett om du vill ha en annan takvinkel eller annan taktyp, kan detta anpassas efter dina önskemål. Alla takstolar kan levereras i olika vinklar än angivna. Vi kan också leverera tak eller vind på vinden garage. Vi ser att många väljer om du har en liknande i huset, eller vill ha extra utrymme på vinden.

Om du vill ha en annan takvinkel / -typ anger du den i kommentarrutan när du begär offert.

Anpassa ditt garage för terräng

Många har terrängutmaningar på sin webbplats vilket innebär att garaget måste anpassas till terrängen. Du kan behöva en bakvägg i väggen eller en trappa utanför sidoväggarna. Eller båda. Sedan anpassar vi elementen så att de passar på väggen.

Justera höjden på garageväggarna

Vi justerar höjden på garageväggarna. Om du behöver delar av väggarna i väggen, anpassar vi resten av väggarna så att de passar detta. Om du vill ha högre väggar, till exempel för att få en högre grind, fixar vi den. Vi kan också leverera takstolar med förhöjt väggliv som ger ökad höjd på knäväggarna och hela på loftet. Om du vill ha andra höjder i ditt garage, ange det i kommentarrutan när du begär en offert.

Garage med förhöjt väggliv som ger högre innehöjd på loftet.

Anpassa beklädnaden i garaget

Vi kan förse våra garage med många olika typer av paneler. De flesta vill ha samma typ av panel på garaget som de har på huset eller stugan. Det vanligaste plagget är tvåfaldigt – medan det vanligaste plagget är stående snickare. I nyare hem väljs ofta andra typer av kläder. När du ber om offert, skriv vilken typ av kläder du vill ha i kommentarrutan.

Offertförfrågan

Anpassa dörrar och fönster på garaget

De flesta vill ha fönster för att släppa in naturligt ljus in i garaget, och dör för att få möjlighet att gå in och ut utan att behöva öppna dörren. Var dessa ska placeras i garaget beror bland annat på var garaget ska vara i förhållande till tomten och huset, och vilka planer du har i garaget. Om du planerar att använda delar av garaget för att hänga, skåp eller liknande, kanske du vill planera placering av fönster i förhållande till detta. Vi erbjuder olika fönsterstorlekar och -typer, så att du kan få det utseende som är bäst för dig. Skriv gärna dina tankar om fönster, dörr och plats för dessa i kommentarrutan när du begär offert.
Här ser du olika varianter, storlekar och platser

Anpassa garageporten

Många vill ha samma utseende på porten som de har på husets ytterdörr. Till exempel samma färg, fönster eller samma struktur. Vi erbjuder många olika färgvariationer och fönsterlösningar. Dörren som vanligtvis ingår i erbjudandet är en vit ståldörr med viss struktur i den.

Du kan få olika bredder och höjder på portarna. Vi ser till exempel en tydlig trend i dubbelgarage, där kunderna väljer en bred port istället för två enkelportar.
Om du vill ha en annan port än den som vanligtvis kommer med, ange dina önskemål i kommentarrutan när du begär offert.

Anpassa garaget med framskjuten front

Framskjuten front väljs ibland om du har en liknande lösning som huset. Då får du ett ”taköverhäng” över porten med en uppfart på gavelsidan. Den avancerade fronten kan levereras i olika varianter – med pelare, stolpar eller med vägg. Vi noterar att den främre fronten räknas som en del av det totala byggytan av garaget.

 

Be om offert på garage