FÅ ERBJUDANDE PÅ ETT GARAGE
Få erbjudande på ett garage
Dobbelgarasje med valmet takløsning

Groos kännetecknas av sitt distinkta utseende med en helt välvd takkonstruktion, där alla fyra sidor av taket lutar jämnt ner. Vanligtvis levererar vi denna modell med en takvinkel på 22 °, men vi kan också leverera med andra takvinklar mellan 15 ° och 29 ° grader. Kunder vill ofta ha samma typ av tak som i huset och denna modell är inget undantag. Helvalm-modellerna ger mindre utnyttjande av vindutrymmet än andra modeller.

Bredd och längder kan anpassas efter behov. Från det minsta enda garage med en bredd på 320 cm och uppåt – Längder från 560 cm och uppåt.

Tips och råd för Groos garage

Välj ett extra längd på garaget och få möjligheten till ett förråd på baksidan om du behöver lagringsutrymme. Du kan också vrida inkörningssidan på en Groos-modell och köra in på takrännesidan (långsidan). På det här sättet kan du få en sidobod i garaget. I båda fallen kommer det att vara smart att ha en separat ytterdörr till lagringsutrymmet så att du inte behöver gå förbi parkerade bilar med utrustning och andra saker du har i garaget.