FÅ ERBJUDANDE PÅ ETT GARAGE
Få erbjudande på ett garage

Fjære är en av våra mest populära modeller. Detta garage är en lösning för dig som vill bygga ett garage till ett lägre pris än andra modeller.

Garagemodellen Fjære levereras vanligtvis med ett 22 graders sadeltak, men vi kan leverera denna modell med takvinklar från 15 – 29 grader. Fjære har en traditionell stil som ofta föredras när du har begränsningar på åsens höjd. Den totala höjden för ett dubbelgarage med en 22 graders takvinkel kommer att vara mindre än 4 meter, vilket uppfyller för det mesta ett av kraven av total höjd.

Råd och tips för Fjæremodellen

I ett dubbelgarage i bredd 620 får du ett förvaringsalternativ på vinden med 90 cm höjd i mitten. Om du vill ha extra lagringsutrymme rekommenderar vi att du ökar längden på garaget, så att du också får lagringsutrymme på baksidan av garaget. Om du gör det rekommenderar vi också att du sätter in en dörr i bakkanten, så att du inte behöver gå förbi parkerade bilar när du går in och ut ur garaget med saker. Det är också möjligt att lägga golvspån på ”vinden” och installera en vindstege.