Ta meg til grasasjebygger
FÅ ERBJUDANDE PÅ ETT GARAGE
Få erbjudande på ett garage

Vi samarbetar med Beijer Byggmaterial.

Vid signerad order får ni tillgång till våra inköpsrabatter på isolering och många fler produkter.

Nej, när du signerar offerten / beställningen betyder det inte att vi startar produktionen av ditt garage, vi gör detta bara när vi får det andra dokumentet som heter ”bekräftelse för leverans” (avrop). Vad du gör genom att acceptera offerten är att du förbinder dig till oss som leverantör och kommer att slutföra leveransen om du får det godkänt bygglov och / eller när grundarbetet är klart.
Vi gör ritningar för dig som du kan använda i ansökningsprocessen för kommunen vid beställning.

Ja.

Kommunen kan kräva ändringar i ditt garage för att det ska godkännas eller i värsta fall inte godkänna ansökan alls.

 

Nej, om du inte får det godkänt bygglov i kommunen behöver du bara skicka en skriftlig kopia av avslaget inom två månader efter att du har mottagit det, och vi tar bort ditt ärende gratis. Observera att våra ritningar inte kan användas i projekt som vi inte är en del av.

Om kommunen vägrar, men godkänner om du gör några ändringar i garagebyggnaden, kan vi anpassa oss efter kommunens feedback.

Leveranstiden beror på vilken typ av garage du har beställt.
Ett precut eller modul garage har en leveranstid på upp till 8 veckor. Något längre leveranstid kan förväntas under högsäsong (höst) och i semestern. Garage med speciella anpassningar måste också förvänta sig något längre leveranstid. För monterade garage garanterar vi att installationen påbörjas inom 12 veckor efter leverans av garaget.

Igland Garagen har alternativ från standardgarage till specialgarage med stora anpassningar efter kundens önskemål. Vi går långt! Kontakta oss gärna för att fråga om alla möjligheter.

Om du vill få garage i modul-byggnadssats tror vi att det i princip håller det ”normal händig”. Vi har anpassat byggsatsen så att du inte behöver en byggutbildning för att bygga garaget själv. Du kommer att få en fullständig installationsguide innan garaget anländer. Om du väljer ett precut-byggsats bör du ha mer vana med snickerier. Om du har några frågor på vägen, kontakta oss.

Ja, garage byggs hela året.

Alla våra standardbyggnader är utformade för att motstå takpannor + upp till 600 kg snöbelastning per m2 eller anpassade till lokala krav. Vilket täcker hela Sverige.

Om du kommer att ha en hel vägg murad drar vi denna vägg ur offerten. Om du kommer att ha delar av väggen i murverk, kan vi leverera med en avtagning per vägg på elementgaragen, på precut garage du gör denna anpassning på plats.

Skicka oss måtten så ser vi på det. Vi ger snabb feedback!

Vi ändrar ritningarna gratis! Oavsett om det var för att dina önskemål har förändrats eller om din granne har klagat.

Det är inget problem, så länge vi får höra detta innan garaget tas i produktion. Vi påminner dig om att vi inte monterar alla platser norr om Gävle.  Monterade garage har ofta en något längre leveranstid eftersom de måste anpassas till montörernas arbetslista.