Nordens tryggaste garageköp?

Sedan 1963 har det producerats mer än 100.000 garage i Grimstad.

– Efter 50 år i branschen vet vi vad “folk flest” vill ha, säger VD, Dag Erik Heier i Igland Garasjen.

Trygghet i planering

Når man planerar nytt garage, kan det vara smart att tänka på framtidiga behov innan beslut tas. Ett garage skall man ha i många år, och med enkla grepp kan det ge många användningsmöjligheter.

– Vi påminner alltid våra kunder om att garaget skall rymma mer än bara själva bilen. Många behöver en arbetsbänk för bilreparationer och skidvallning, och inte minst kan garaget användas som billig lagringsplats för sportutrustning, fiskespön, skidor och cyklar, trädgårdsredskap, skottkärra, gräsklippare eller snöfräs, säger Heier.

Trygghet i valet

Även om Igland Garagen har standardmodeller, har kunderna stora möjligheter att sätta sin egen signatur på garaget.
– De allra flesta vill ha samma takpannor på garaget som på huset. Vi är också flexibla när det gäller placering av dörrar, fönster samt val av port. Många har behov för att tillpassa garaget till terrängen, medans andra önskar en trappa till loftet, antingen inomhus eller utomhus. Det är summan av alla dessa val som gör att garaget till slut blir kundens eget garage, förklarar Heier.

Ett garage är en prisvärd lagring för sportutrustning, fiskespön, skidor och cyklar, trädgårdsredskap , skottkärror , gräsklippare eller snöslunga.

Trygghet i uppföljning

För många är investering i garage något man gör en gång i livet. Därför kan det vara nyttigt att alliera sig med en säljare under processen. Det är många som behöver hjälp, både till val av lösning och till utfyllning av ansökan.
– Vår erfarenhet säger att samarbete ger de bästa resultaten. Alla avtal med oss förutsätter godkännande från kommunen. Vi ger gärna råd och vägledning i ansökningsprocessen. Vi ordnar snitt- och fasadritningar i skala och grundritningar. Vi har också utarbetat en malluppsättning och vägledning till utfyllning av byggansökan, säger Heier.

Därför bör du välja Igland Garagen:

  • Vi är specialister på garage
  • Vi har 50 års erfarenhet och kompetens
  • Vi tar hänsyn till dina behov och önskemål
  • Vi kan förordningar och tekniska krav
  • Vi producerar snabbt och kostnadseffektivt
  • Vi har eget ritningskontor
  • Bra logistik- och transportsystem för leverans över hela landet

Gå till garagekalkylatorn