FÅ ERBJUDANDE PÅ ETT GARAGE
Få erbjudande på ett garage

Garagedrömmen som börjar med ett besök!

SKALL DU BYGGA ETT NYTT GARAGE?

Att bygga ett garage är ofta mer krävande än många tror.

Vi har 50 års erfarenhet samt byggt upp över 100 000 garage och delar gärna erfarenheterna med dig. Vi kör regelbundna gratis kundbesöks rundor för våra kunder, och om du vill att vi ska komma till ditt hem kan du registrera dig i formuläret nedanför. Vi kommer att kontakta dig med förslag vid besök. Vi påpekar att i områden med långa restider behöver vi flera kundbesök samtidigt. Vi samlar därför in möten och svarar när vi har upp till önskat antal.

 

Kundbesök från entreprenör

För många är den största osäkerheten vad och hur grundarbetet kan lösas för att ge plats för det garage de vill ha. Igland Garagen har många kontakter som kan hjälpa dig med besök och priser för mark och grundarbete.

 

Se översikt här och kontakta entreprenören direkt om du vill ha ett besök

 

Digitalt kundbesök

Vi lanserar nu möjligheten för digitalt möte. Detta utförs via telefon eller videosamtal, där vi går igenom garageprocessen med dig, tittar på kartunderlaget på din tomt, hittar den garagemodell som passar dig och en förnuftig plats på tomten.

Fyll i och skicka in formuläret nedanför – skriv i kommentarfältet om du vill ha en digital inspektion, eller om du vill vänta med ett kundbesök tills vi fysiskt kan besöka dig.

 

Fysiskt kundbesök

På grund av den nuvarande situationen med COVID-19 – måste vi ha en reservation om myndigheterna skärper reglerna igen. Vi kommer att följa alla hygienregler och rekommendationer från FHI. Om du har några speciella önskemål måste vi ta hänsyn till när vi besöker dig, observera det i kommentarfältet.

Vi genomför regelbundna besöksrundor och om ni vill att vi ska komma till er så kan ni registrera er i formuläret nedan och ni kommer att kontaktas. Notera att i områden med långa restider behöver vi flera uppdrag/besök samtidigt. Vi samlar därför besök och svarar när vi kommer upp till vettigt antal för att kunna hålla detta kostnadsfritt för er som kund.

Ni kommer att få en offert efter vårt möte baserat på vad vi kommit överens om under besöket.

 

Detta behöver ni ta fram innan:

  • Situationskarta för er tomt (detta får ni hos kommunen)
  • Översikt över tomtgränser
  • Några tankar om vilken typ av garage ni vill ha
  • Minst 4 träpinnar som vi kan använda som markering

 

Boka digitalt eller fysiskt hembesök här