FÅ ERBJUDANDE PÅ ETT GARAGE
Få erbjudande på ett garage

Igland Garagen har lång erfarenhet som leverantör av radgarage. Vi kommer gärna och besöker er och hjälpa till med valet av typ av garage och platsen för det. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen. Oavsett om du har 3 eller 20 platser, tar vi utmaningen.

Hur lyckas man i ett Radgarage projekt?

Det finns många faser i ett serieprojekt. Du börjar vanligtvis med att ge ett mandat till en projektledare i föreningen eller företaget för att hantera garage processen. Det kan vara en i styrelsen eller en av de boende. Vissa använder också extern projektledare för detta. Därefter kommer nästa fas att skapa ett förfrågningsunderlag, som så exakt som möjligt anger vad du vill och vilka kriterier du vill använda i beslutet. Som garage leverantör tar vi fram lösningar och tar fram ritningar. På detta sätt behöver du inte lägga onödiga kostnader på arkitektritningar som grund i anbudet, eftersom det i värsta fall kan kosta projektet. Igland Garage gör ritningar gratis för alla våra kunder.

Vi har även andra modeller

Först måste ett beslut fattas av styrelsen för förningen eller företaget att det nya radgaraget ska byggas. Då måste du kolla in behov, titta på alternativa lösningar och gärna kontakta leverantören så att du hittar bra lösningar tillsammans.

Igland Garagen kan hjälpa till med allt från A-Ö för att bygga nya radgarage. Det vill säga allt från söknad, rivning av gamla anläggningar, mark- och betongarbeten, montering av nya garage och elarbeten. Detta innebär att om du väljer Igland Garagen som din leverantör, kommer vi att ta all projektledning och samordna alla delar. Säkerheten för kunden är att vi har allt under samma tak, både arkitekt, applikationsprocess och produktion hanteras av oss på Igland.

Igland Garagen levererar nästan alla typer av radgarage. Du kan välja mellan olika takvinklar och olika bredd och djup på rummen. Om trappor krävs, fixar vi det också.
Ju tidigare du kontaktar oss, desto mer strömlinjeformade kommer hela processen att bli.

Film om våra radgarage

Standard radgarage

Ett radgarage från Igland Garage har följande standard:

Moduler med grundmålad fasad. Vindskivor, plåtar, golv och syll  levereras alltid i tryckimpregnerade utförande.

Elementen levereras med 23 mm luftläkt och vindspärr mellan beklädnad och stomme.

Bredd per plats är 300 cm, men finns även i andra bredder.

Djupet är 560 cm men kan förlängas med moduler på 60 cm (560-620-680).

Takvinkeln kommer med 3 °, 22 °, 30 ° eller 36 ° vinkel. Om du väljer 22 °, 30 ° eller 36 ° grader har du möjlighet att lagra på vinden. Andra takvinklar kan levereras på begäran.

3 ° takvinklar levereras med råspont och Mestertekk, medan undertaksplattor från 22 ° och över levereras som standard.

I leveransen får du också takavattning och takfotsplåt.

Som en del av paketet får du också isolerade ståldörrar som kan levereras i olika storlekar, färger och texturer.

Tillval för våra radgarage

Vanliga tillbehör för ett modernt garage är:

  • Automatisk portöppnare med fjärrkontroll och frikopplingslås
  • Loftgolv – 22 mm golv-spånskivor mellan knäväggar
  • Hopfällbar vindtrappa för enkel åtkomst till vindsrum
  • Skiljevägg mellan vindsrummen
  • Vindskiveplåt
  • Serviceavtal som inkluderar årlig inspektion av byggnad och underhåll av portsystem

Vi är en komplett leverantör av garagesystem – vi kan leverera allt från applikationsprocess, rivning, markbearbetning, betongarbete till färdig garage inklusive elektrisk installation via våra partners.

 

Vanliga frågor 

Radgarage Justøy
Radgarage
Radgarage Fjære
Radgarage loft