Ta meg til grasasjebygger
FÅ ERBJUDANDE PÅ ETT GARAGE
Få erbjudande på ett garage

Monterat garage passar dig som inte vill göra någonting själv. Våra skickliga montörer kommer och monterar garaget efter att det har levererats på plats i moduler.

Visste du att våra montörer jobbar mycket snabbt? Vi bygger upp ett normalt enkelgarage på 1-2 dagar och ett normalt dubbelgarage med loft på mindre än 1 vecka. Så slipper du leva i en byggarbetsplats längre än nödvändigt. Du kanske inte har tänkt på det, men för många spelar det roll hur länge tomten är en byggarbetsplats. Särskilt om du har en liten tomt. Många av våra kunder har berättat efteråt att de verkligen uppskattade att själva byggandet gick så snabbt och att de kunde använda garaget några dagar efter att montörerna startade projektet.

Och tack vare att det går snabbt att montera våra garage så blir det ju även billigt att montera dem. Jämför med lösvirke exempelvis där det kommer en lastbil med bräder, hur lång tid tar inte det att bygga upp? Tid = pengar.

Färdigt garage eller byggsats?

I ett färdigbyggt garage behöver du inte ha någon snickerikunskaper själv. Om du inte planerar att inreda garaget, eller vidta andra åtgärder efteråt. Våra installatörer bygger många garage under loppet av ett år och har därför stor kompetens inom snickeri och montage. Det ger dig extra säkerhet. Att köpa ett byggsats, antingen som färdigkapat eller som modul/prefab garage, kräver mer expertis, och inte minst mer tid.

Du som kund är ansvarig för allt i samband med att varje bygglov är i ordningen. Plattan och sockeln måste vara färdig innan du beställer leverans / produktion av garaget. Vi har en lista över entreprenörer som har gjort jobb för andra kunder. Använd den om du behöver hjälp med att hitta någon som erbjuder detta i ditt område.

Kolla med oss ifall vi har en montör i ert område.

Om du vill ha det i moduler istället så har vi det med, läs mer här: https://www.iglandgarage.se/hitta-ditt-garage/gor-lite-sjalv/