Ta meg til grasasjebygger
FÅ ERBJUDANDE PÅ ETT GARAGE
Få erbjudande på ett garage
grå dobbelgarasje med to porter

Dubbelgarage är garage som rymmer 2 bilar, och eventuellt ett förråd eller loft. Våra dubbla garage startar med en bredd på 560 cm och fortsätter traditionellt med en bredd på 620, 680 och 740 cm. Vi anpassar oss också till andra mål om så önskas. Garage med en bredd på 620 cm är vårt bästsäljande dubbelgarage.

Insidan av garaget en lika viktigt aspekt att fundera över, som utseendet på garaget. Hur kommer dina behov för lagringsplats se ut i framtiden? Tänk ännu lite längre: Kommer du behöva plats för att meka med bilen, en hobbybänk, lagring av stor sportutrustning?

Du har möjligheten att själv sätta prägel på ditt garage genom att göra vissa ändringar, exempelvis att ha portarna på långsidan, anpassning av markförhållande, dörrar, fönster, trapp, golv till loft, takkupa, takrännor, luftspalt eller framskjuten front mm.

Eller kanske en liten kopia av ditt boningshus? Du kan få garaget som du vill ha det!

Ta kontakt med oss, så hittar vi lösningar tillsammans. Vi vet att ett bra samarbete ger de bästa resultaten.
Hur man än ser på det så är garaget något du skall ha länge, kanske hela livet. Det kommer att vara de billigaste kvadratmeterna du har i ditt hem, och hur du organiserar dem kommer hjälpa dig att utnyttja dem maximalt.

I dag är garaget mer än bara ett skydd för bilen. Det får ständigt nya uppgifter; lagringsplats för cyklar, en plats där du förvarar familjens sportutrustning, en plats där garagebandet har sin repning eller en plats där saker bara hamnar innan du orkar köra dem till tippen.

Garaget kan användas till allt detta, och till mycket mer, men det kräver att alla sakerna har sin egna plats i garaget.

Hur mycket kostar ett dubbelgarage?

Alla priser du ser på bilderna på vår hemsida beräknas som riktpris för byggsatser i moduler. Du kan välja precut som alternativ, eftersom det billigaste dubbelgaraget är en vårmodell i storlek 560×560, levererad som precut. Detta kostar från 84 900, – Här kan du få plats på 2 bilar, men det finns lite lagringsutrymme utöver vad du kan placera på takstolarna. I andra änden har du stora garage, med vindar, kanske ett lakan eller vinden, med massor av tillbehör. Då kan priset snabbt passera 300 000 SEK. – Vi rekommenderar minst 620 i bredd och längd, vilket ger dig lite bättre utrymme runt bilarna. Du kan se fler prisexempel i fotokarusellen. Om du vill veta mer rekommenderar vi att du läser artikeln om vad som påverkar om ett garage blir billigt eller dyrt

Se exempel på våra dubbelgarage - vi anpassar oss efter dina önskemål och behov

Tips till dubbelgarage

Om du vill ha lagringsutrymme är ett förråd på baksidan av garaget en bra lösning. Då rekommenderar vi att du förlänger garaget utöver vår standardstorlek på 560 cm. En längd på 800 cm ger ett rymligt garage med förråd. Vi rekommenderar också en separat dörr till förrådsrummet. Då behöver du inte bära cyklar, trädgårdsredskap och liknande förbi bilarna parkerade i garaget. Du kan läsa om anpassningsalternativ här eller se fler exempel nedan.

Om du vill ha mer lagringsutrymme rekommenderar vi en modell med loft. Modellerna Hushovd och Imenes kan levereras med golvspån och olika typer av trappor för enkel åtkomst.

dobbel garasje med loft
Dubbelgarage med förhöjt väggliv ger höger innerhöjd på loft.
dobbel garasje med carport
Dubbelgarage med carport - finns i olika utföranden
Funkis dobbelgarasje, 16° takvinkel
Funkis dubbelgarage, 16° takvinkel
Dobbelgarasje med fremskutt front
Dubbelgarage med framskjuten front - Finns i olika utföranden
Dobbelgarasje med valmet takløsning
Dubbelgarage med valmat tak
Funkis dubbelgarage med 3° takvinkel
hvit dobbelgarasje med utvendig trapp
Dubbelgarage med inkörning takränne/långsida och yttertrappa
dobbelgarasje med to porter
Dubbelgarage med 2 portar
Se virtuell presentation av Hushovd dubbelgarage