Garage byggsats: Precut vs Modul

Vad för byggsats skall jag välja – Precut eller Modul?

 

BYGGSATS – PRECUT

Lämplig byggsats för dem som njuter av att få snickra.
Garaget levereras som precut, det vill säga att det mesta virket kommer som färdigkapade längder. Som sedan sätts ihop av dig eller din snickare på plats (vid montage från oss så gäller det alltid moduler). Du får med en monteringsanvisning som visar hur man gör.

Observera att takstolar alltid kommer färdiga oavsett byggsats.  Precut är det billigaste alternativet av en byggsats och innehåller allt material du behöver för att montera ihop garaget men det tar dock betydligt längre tid att montera än ett garage i moduler.  Precut är framtaget för att blir så billigt som möjligt detta innebär att det är endast standard garage byggsats vi säljer här och eventuella anpassningar gör man på plats.  Vägghöjder 205, 230 samt 240 cm som skall stå på sockel 25 eller 50 cm.

Garage med loft och takkupa

BYGGSATS – MODUL

Lämplig garage byggsats för dem som vill ha det lite lättare.
Garaget levereras till byggarbetsplatsen i prefab moduler med längder på mestadels 2,4 och 3 meters längder som du monterar dig själv eller låter en snickare göra jobbet åt dig. I vissa delar av landet så kan du även få denna byggsats monterad av våra montörer. Men oavsett så kan dessa garageväggar bäras på plats av två personer. Om du har valt ett garage med ett loft eller ett garage med extra långa vägglängder kan du behöva en kran (med modul kan du få vägglängder upp till 6,8 meter). Modul är det smidigaste alternativet av en byggsats och innehåller allt material du behöver för att montera ihop garaget.

Dessa garage byggsatser kan även få måttbeställda ifall du exempelvis redan har en befintlig platta. Vägghöjder 205, 230 samt 240 cm som skall stå på sockel 10, 20, 25 eller 50 cm.  Om ni har tänkt att bygga carport med förråd eller garage med carport så är det modul byggsats som gäller.

Det som binder ihop båda typerna byggsats är att det finns ett otroligt stort sortiment på olika paneler samt våra garagemodeller finns i fleras olika modeller.  Med dessa garage kan du även välja yttertak lertegel, betongpannor, plåttak eller ytpapp.

Vi rekommenderar er även att ta en till på A-Ö om våra garage: Garaget A-Ö